Suomen bordercolliet & australiankelpiet ry:n jäsenenä saat yhdistyksen lehden 4 kertaa vuodessa, voit osallistua yhdistyksen järjestämiin koulutuksiin, testeihin, leireille ja kisoihin edullisemmilla jäsenhinnoilla sekä osallistua Vuoden Koira-kilpailuun. Voit liittyä myös Facebookissa vain jäsenille tarkoitettuun SBCAK Keskustelufoorumiin. Lisäksi sinulla on äänestysoikeus yhdistyksen vuosikokouksissa.

Kasvattajan edut:

  • SKL:n pentujen rekistöintimaksut puoleen hintaan
  • Ilmainen pentuvälitys kasvattajalistalla oleville
  • Mahdollisuus liittää pennunostajat kasvattajapakettilaiseksi
  • Vuoden Kasvattaja-kilpailuun osallistumisoikeus

Voit liittyä jäseneksemme nettilomakkeella ». Hallitus hyväksyy jäsenet. Maksutiedot sinulle lähetetään jäsenrekisteriohjelman kautta. Jäsenyys astuu voimaan maksettuasi jäsenmaksun.

Kaikissa jäsenasioissa sinua auttaa jäsensihteeri (jasensihteeri.sbcak(at)gmail.com).

Jäsenmaksuhinnat uusille jäsenille

Liittymismaksu 8 €
Varsinainen jäsen Suomesta 25 €
ulkomailta 37 € (sis.postikulut)
Perhejäsen 7 €
Kasvattajapakettimaksu 8 € / kalenterivuosi / hlö
(kasvattaja liittää uudet pennunostajat)

 

Jäsenmaksut ovat kalenterivuodelta. Mikäli liityt kesken vuotta jäseneksi, saat kuitenkin koko vuoden lehdet. Perhejäsenelle ei tule erillistä lehteä, vaan varsinaiselle jäsenelle ja perhejäsenelle tulee yhteinen lehti. Muuten perhejäsenellä on samat oikeudet kuin varsinaisellakin jäsenellä.

Jos kasvattaja on sinut jo liittänyt kasvattajapakettilaiseksi, niin sinulla on mahdollisuus seuraavana vuonna jatkaa varsinaisena jäsenenä ilman liittymismaksua.

Kaikille varsinaisille jäsenille ja edellisen vuoden kasvattajapakettilaisille lähetetään tammikuun alussa jäsenmaksulasku sähköpostilla jäsenrekisteriohjelman kautta. Mikäli jäsenmaksua ei suoriteta määräaikaan mennessä, päättyy jäsenyys ja uudelleen jäseneksi halutessasi, tulee liittymismaksu maksaa uudelleen.

Yhdistyksestä eroaminen

Eroilmoituksen voi tehdä laittamalla sähköpostia jäsensihteerille (jasensihteeri.sbcak(at)gmail.com). Hallitus katsoo jäsenen eronneeksi, jos hän ei ole maaliskuun loppuun mennessä maksanut jäsenmaksuaan.